Titanfall'ın PC Sürümüne Ön Yükleme Geliyor

21.02.2014 22:49 Samet Konuksal

Güncelleme 2: Güncellemeler üst üste gelmeye devam ediyor. Gelen son açıklamaya göre yapımcı ekip oyunun PC sürümünü Origin'den ön yüklemeye açacak. Fakat bu durum konsollar için geçerli olmayacak.

 


Güncelleme: Microsoft, gün içerisinde resmi site Xbox.com'da yer alan haberlerde bir yanlışlık olduğunu belirterek durumu yalanladı. Belirtilenlere göre firmanın oyunu ön yüklemeye sunma gibi bir planı yok.
 

 
    Multiplayera dayalı oynanışıyla PC, Xbox 360 ve Xbox One için gelen Titanfall için Respawn Entertainment, oyunun çıkışından önce başlatılacak ön yükleme sürecini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre eğer oyunu Xbox Live aracılığıyla ön sipariş yaparsanız çıkışından önce indirebilirsiniz. Oyunun ön yüklemeye ne zaman açılacağı bilmiyor fakat Titanfall'ın Xbox One sürümünün 15.88 GB olacağı belirtiliyor. Bu özellik şimdilik sadece Xbox One için duyurulmuş durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 17 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler