Toby Fox, Deltarune'un İkinci Bölümü Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

16.09.2020 08:57 Gazali Çetinkaya

 
Büyük beğeni toplayan rol yapma oyunu Undertale dün beşinci yıl dönümünü kutladı ve bunun şerefine oyunun yaratıcısı Toby Fox, Deltarune'un ikinci bölümünün geliştirme aşamasından bilgiler paylaştı.

Undertale'ın devamı niteliğindeki Deltarune'un ilk bölümü 2018'de çıkışını gerçekleştirmişti ve oyunun geri kalan kısmının bölümler halinde yayınlanması planlanıyor.

Toby Fox tarafından belirtilene göre, Deltarune'un geliştirilmesi Undertale'a göre daha zor ilerliyor. Grafikler ve sistemler daha karmaşık, senaryonun bağlanması daha zor bir hale geldi ve Undertale'dan daha fazla içerik barındırıyor. Bir de üstüne Toby Fox bilek ve el ağrısı çekiyor. Bu yüzden klavye yerine sesi yazıya çevirme uygulaması kullanıyor. Yeni oyun motoru ararken de biraz zaman kaybedilmiş ve yeni bir motor bulunamamış.

İyi haberler de var. Toby Fox, içerik açısından bölümü yıl sonundan önce tamamlayabileceğini umuyor. Buna çeviri, hataları giderme ve port dahil değil.
 
Ayrıca ara sahnelerdeki diyaloglar ve müzik örnekleri dahil tüm bölümlerin taslağı hazır ve Toby Fox ikinci bölümü temel olarak kullanmanın ileride çıkacak bölümlerin gelişimini hızlandıracağını düşünüyor.

İkinci bölümden ekran görüntüleri:
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Undertale Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler