Todd Howard: Starfield'ı Uzun Yıllar Oynayın Diye Tasarladık

02.10.2023 15:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Starfield yönetmeni Todd Howard yeni bir açıklamada bulundu ve oyunun kasıtlı olarak uzun süre oynanması için tasarlandığını söyledi. Game Maker's Notebook röportajında Insomniac Games CEO'su Ted Price ile yer alan Howard, modern oyunların ölçeğini / boyutunu tartıştı ve Starfield'ın oyun ömrüne ilişkin düşüncülerini açıkladı.
 
Oyunun uzun yıllar oynanması isteniyor
 
 
 
Oyuncular tarafından sevilen ve oynanan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield, uzun yıllar oynanacak şekilde tasarlandı. Howard, yaptığı yeni bir röportaj kapsamında konu ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Starfield, uzun süre oynanması için tasarlanmış bir oyun. Burada Skyrim ve Fallout gibi önceki oyunlarda öğrendiklerimizden ilham aldık. Bu doğrultuda oyuncuların Starfield'ı da çok uzun süre oynamak isteyeceklerini düşündük."
 
Howard röportaj kapsamında bu açıklamalarla yetinmedi aynı zamanda oyuncular tarafından oluşturulacak modlara ve benzersiz ortamlara da değindi. Ek olarak New Game Plus (Yeni Oyun+) sisteminden de bahsetti. 
 
Starfield, 6 Eylül'de PC ve Xbox Series X|S konsolları için piyasaya sürüldü. Premium Edition veya Constellation Edition'ın ön siparişini veren oyuncular ise 1 Eylül'de oynamaya başladı. 19 Eylül'de oyunun 10 milyon oyuncuya ulaştığı ve Starfield'ın Bethesda tarihindeki en iyi çıkış yapan oyun olduğu belirtildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 8 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler