Todd Howard'dan Starfield Oyuncularını Kızdıran Açıklama: Sisteminizi Yükseltin

08.09.2023 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan Starfield çok konuşulmaya devam ediliyor. Oyuncular oyunda birçok hatanın ve optimizasyon konusunda sorunların olduğunu belirtiyor. Bu konu hakkında ise Todd Howard çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Todd Howard çarpıcı açıklamalarda bulundu
 
 
 
Bloomberg'e verdiği röportajda Todd Howard, Bethesda'nın Starfield'ı PC için oldukça iyi optimize ettiğini ve PC oyuncularının bu oyundan keyif alabilmek için bilgisayarlarını yükseltmeleri gerektiğini belirtti. Aynı zamanda Howard oyun içerisinde teknolojinin sınırlarını zorladıklarını aktardı.
 
Starfield oyununa bakacak olursak herhangi bir Ray Tracing efekti bulunmuyor. Bunun dışında kullandıkları oyun motoru konusunda da oyuncular tarafından eleştiriliyor. Bu kapsamda oyuncular oyunun grafiklerinin tutarsız olduğunu belirtiyor. Bu da oyunun bazı sahnelerinde harika göründüğü ancak bazı durumlarda ise kötü göründüğü anlamına geliyor. 
 
Son olarak raporlarda Starfield, NVIDIA GeForce RTX 4090'da 4K / 60 fps ile çalışma konusunda sorun yaşıyor. Ayrıca oyun içi ayarların düşürülmesiyle elde edilen performans kazanımları ise minimum düzeyde karşımıza çıkıyor. Ek olarak oyunda NVIDIA DLSS 3 ve Intel XeSS için yerel destek bulunmuyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler