Tokyo 42 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

31.05.2017 15:39 Gazali Çetinkaya

 
   Orijinal Grand Theft Auto ve Syndicate'in gayri meşru çocuğu olarak nitelendirilen Tokyo 42 bugün (31 Mayıs) Xbox One ile PC için çıkış yapıyor ve oyunun geliştiricisi SMAC Games çıkış fragmanını paylaştı.
 
   Tokyo 42 PlayStation 4'e ise temmuz ortasında gelecek. 
 
    Tokyo 42 Hakkında
 
"Tokyo 42, son derece şık bir izometrik açık dünya nişancı oyunudur. İşlemediğin bir cinayetin üzerine yıkılmasıyla; suikastçıların, ölümcül şirket entrikalarının ve taktik kedilerin dünyasını araştırmaya başlayacaksın. Çok çeşitli silahlar, sırlar ve hikayeleri keşfederken, bir yandan da bu harika el yapımı, minyatür Tokyo'nun her açısını görmek için kamerayı döndür. Bu çok renkli kinetik çılgınlıkta atış becerisi, mermi fiziği, gizlilik ve kalabalık simülasyonun her birinin önemli bir rolü var. Tek oyunculu açık dünya hikaye modu ve bir dizi çok oyunculu mod, bu benzersiz ve büyük beğeni toplamış aksiyon başyapıtında seni bekliyor."
 
Tokyo 42 - Xbox Store -- 49,00 TL
Tokyo 42 - Steam -- 31,00 TL
 
   Tokyo 42 için yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tokyo 42 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: SMAC Dağıtıcısı: Mode 7 Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler