Tom Clancy's Splinter Cell Türkçe Yama Yayınlandı

22.06.2020 14:24 Gazali Çetinkaya

 
Tom Clancy's Splinter Cell serisinin 2002 yılında çıkan ilk oyununu artık Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Türkçe Oyun Merkezi, Tom Clancy's Splinter Cell'in %100 Türkçe yamasını yayınladı. İndirme linki ve kurulum notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
 
turkceoyunmerkezi.com/tom-clancys-splinter-cell-turkce-yama-indir.html
 
Oyun hakkında:
 

Tom Clancy's Splinter Cell’de NSA’nın gizli kolu Third Echelon’un özel eğitimli ajanı Sam Fisher’ın rolünü üstleniyorsunuz. Siber terör ve uluslararası gerginlik patlamak üzere ve Üçüncü Dünya Savaşı’na engel olmak sizin ellerinizde.
 
• Tom Clancy’nin gerçekçi dünyasına giriş zamanı geldi. İyi bir ajan olmak için dikkat etmeniz gereken her şeyi bu oyundan öğrenebilirsiniz. Özel giysinizi giyin ve son teknoloji araçlarınızı kuşanın!
• İnteraktif çevre sayesinde “gizlenme”ye yeni bir soluk getiriyor Splinter Cell. Düşmanlarınızı ortadan kaldırmanın dışında pek çok opsiyonunuz da bulunuyor. Stratejinizi belirleyin ve hayatta kalma mücadelesinde bir adım öne geçin.
• Unreal motoru ile yapılan çevre tasarımları büyülüyor. Dinamik ışıklandırma ve ses efektleri oyunun en büyük özelliklerinden.
• 20 saati aşan oynanış süresi ve alternatif güzergahlar sonradan oynanabilirliği oldukça artırıyor.

 
Giriş videosu:

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler