Tom Clancy's XDefiant için 6 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

05.08.2021 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Tom Clancy's XDefiant için kapalı beta aşaması devam ediyor ve IGN, altı dakikalık oynanış görüntüsünü içeren bir video paylaştı.
 
Bu kapalı betada oyuncular 10 benzersiz harita ve aralarından seçim yapabilecekleri beş oyun modunu deneyimleyebilecek Oyuncular ayrıca duyuruda tanıtılan dört fraksiyondan herhangi birini seçebilecek.
 
Tom Clancy's XDefiant, oynaması ücretsiz, hızlı tempolu bir nişancı oyunudur. Oyun, Defiants olarak adlandırılan ekiplerin mücadelesini konu alıyor. Oyun, yoğun silahlı çatışmaları, kişiselleştirilmiş teçhizatları ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyor.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's XDefiant Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 9 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 9 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler