Tom Holland, Uncharted Filminin Tam Olarak Hayal Ettiği Gibi Olduğunu Söyledi

14.09.2020 14:15 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyordu ve en sonunda geçtiğimiz Temmuz ayında çekimleri başladı.
 
Geçtiğimiz gün Instagram üzerinden hayranların sorusunu cevaplayan Tom Holland, gelen bir Uncharted sorusu üzerinde şöyle dedi: "Çekimler harika ilerliyor. Film tam olarak hayal ettiğim gibi oluyor. Ben oyunların büyük hayranıydım ve tam olarak o şekilde ilerliyor." dedi. 
 
Umuyoruz Tom Holland'ın dediği gibi oyunlara yakın bir film oluyordur ya da en azından ilk Indiana Jones filmi gibi olsa da yeterli.
 
Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 8 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler