Tomb Raider 2 Filminin Yönetmenliğini Misha Green Üstlenecek

26.01.2021 11:13 Gazali Çetinkaya

 
Tomb Raider 2 filminin yeni yönetmeni ve yazarı belli oldu. Misha Green.

Misha Green, Lovecraft Country dizisinin yaratıcısı. Dizinin 10 bölümünde yazarlık yaptı. Ayrıca Sons of Anarchy dizisinde 13 bölüm yazdı. Netflix'te yayınlanacak The Mother adlı filmin de yazarı. Bunun dışında daha önce uzun filmde yönetmenlik ve yazarlık yapmadı.

Tomb Raider 2 filminin yönetmenliği için daha önce Ben Wheatley duyurulmuştu. Neden değişikliğe gidildiğine dair bir açıklama yapılmadı. Empire'ın haberine göre Ben Wheatley, The Earth adlı bir korku filmini yönetmekle meşgul. Variety'nin haberine göre de Jason Statham'ın oynayacağı The Meg 2'nin de yönetmenliğini yapacak.
 
2018'de yayınlanan Tomb Raider'ın devam filminin detayları belirsiz. İlk filmden Alicia Vikander, Lara Croft rolünüde yer alacak. Mart 2021'de yayınlanması planlanan film ertelenmişti. Yeni tarih verilmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler