Tomb Raider 2'nin RTX Remix Modu için Yeni Video Yayınlandı

17.03.2024 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz aylarda Tomb Raider 2 için yeni bir RTX remix modunun geliştirildiğinden bahsettik ve bu kapsamda bazı ekran görüntülerinin ortaya çıktığını aktardık. Şimdi ise bu moddan yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı ve modun neye benzeyeceğine dair çeşitli fikirleri bu içerikten elde edebilirsiniz.
 
Tomb Raider 2 RTX Remix modu dokuları ve ışıklandırmayı iyileştiriyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'skurtyyskirts' tarafından geliştirilen RTX remix modu, oyunun dokularını iyileştirmeyi ve aynı zamanda ışıklandırmayı detaylandırmayı hedefliyor. Orijinal sürüme göre daha iyi bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan Tomb Raider 2 böylece günümüze uyarlanıyor diyebiliriz.
 
Mod içeriğine bakacak olursak bazı hataların olduğunu dile getirebiliyoruz. Örneğin, bazı alanların fazla karanlık olduğunu ve bu kısımlara daha iyi ışıklandırmaların eklenmesi gerektiğini aktarabiliyoruz. Şu anda ortaya çıkan yeni oynanış görüntüleri modun erken geliştirme sürecini temsil ediyor. Dolayısıyla final sürümünde daha gelişmiş bir yapıyla karşılaşabiliriz.
 
Ek olarak modun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir tarih verilmemiş durumda. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulabileceğini belirtmek gerekiyor.
 
Mod görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler