Tomb Raider: Definitive Edition Xbox Game Pass'e Eklendi

01.02.2019 14:36 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Tomb Raider: Definitive Edition'ı Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine ekledi. Xbox Game Pass aboneleri oyunu hemen indirip oynamaya başlayabilir. Yaklaşık boyutu Microsoft Store üzerinde 20,96 GB olarak belirtilmiş.

Xbox Game Pass'e Şubat ayında eklenecek oyunlar Inside Xbox ikinci sezonun ilk bölümü esnasında paylaşılacak. Inside Xbox ikinci sezonun ilk bölümü 5 Şubat 2:00 p.m. PT / 5:00 p.m. ET (Türkiye saati ile 6 Şubat 2019 Çarşamba 01:00'da) başlayacak ve Twitch, Mixer, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Xbox Game Pass şu anda ilk bir ay için 5,90 TL. İlk ayın ardından aylık 59 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 4 Dk önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 11 Dk önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler