Tomb Raider Filminin İkinci Fragmanı Yayınlandı

19.01.2018 06:22 Gazali Çetinkaya

 
   Warner Bros, Tomb Raider filminin ikinci resmi fragmanını paylaştı.
 
   Film Hakkında:

   Lara Croft egzantrik maceraperest bir babanın başına buyruk kızıdır ve babası o daha gençken ortadan yok olmuştur. Bu genç kız artık 21 yaşındadır bir hedefi ya da amacı olmaksızın bir bisiklet kuryesi olarak Doğu Londra’nın trend sokaklarını zar zor kirasını ödeyerek ve nadiren okula giderek seyahat eder. Kendi yolunda ilerlemek için sadık olduğu babasının bilinen imparatorluğunun başına geçmeyi reddeder ve babasının öldüğü düşüncesini kabul etmez. Gerçeklerle yüzleşince ve 7 yıl ondan ayrı geçirince, Lara’da bu gizemli ölümün bulmacasını çözmeye neyin ittiğine anlam veremez. Babasının son isteklerine karşı, Lara her şeyi arkasında bırakır ve babasının son olarak bulunduğu yere Japonya’nın sahil kıyılarında bulunduğuna inanılan mitolojik efsanevi mezarlığa doğru yola çıkar. Görevi kolay olmayacaktır. Adaya ulaşmak bile fazlasıyla tehlikelidir. Lara’nın kıvrak zekası, inancı ve kendiliğinden gelen inatçılığı ile aşamayacağı engel kalmaz ve bu bilinmez yolculuğunda kendi sınırlarını zorlamayı öğrenmelidir. Bu riskli maceradan kurtulabilirse Tomb Raider ismini hak edecektir.
 
   Filmin başrollerinde Oscar ödüllü Alicia Vikander (“Ex Machina,” “The Danish Girl”), Roar Uthaug’un yönettiği (“The Wave”), Oscar ödüllü Graham King ( The Departed) GK Films adı altında yapımcı. Yönetici yapımcılar ise Patrick McCormick, Denis O’Sullivan ve Noah Hughes.
 
   Ayrıca filmde Dominic West (“Money Monster,” “300”), Walton Goggins (“The Hateful Eight,” “Django Unchained”), Daniel Wu (AMC’s “Into the Badlands”) ve Oscar adayı aktör Kristin Scott Thomas (“The English Patient”) karşımıza çıkarken filmin senaryosunu Geneva Robertson-Dworet ve Alastair Siddons yazarken, yönetmenlik koltuğunda Uthaug oturuyor.
 
   Kamera arkasında ise fotoğrafçı George Richmond (“Mission: Impossible – Rogue Nation”); produksiyon tasarımı Gary Freeman (“Maleficent”), Oscar adayı editör Stuart Baird (“Skyfall,” “Gorillas in the Mist”); Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı Colleen Atwood (“Fantastic Beasts and Where to Find Them”) ve kostüm tasarımcısı Timothy A. Wonsik (assistan kostüm tasarımcısı, “Free State of Jones,” “Iron Man 3”) karşımıza çıkarken müzikler ise Tom Holkenborg (“Mad Max: Fury Road”) tarafından yapılmakta.
 
   Tomb Raider filmi 16 Mart'ta sinemalarda.
 
   Fragmanı Türkçe altyazılı olarak aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 12 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler