Tomb Raider Serisinin 2. Filmi Ertelendi

28.10.2020 18:57 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en sevilen ve en popüler aksiyon macera oyunlarından biri olan Tomb Raider'ın yeni film uyarlamasının ilk filmi 2018'de yayınlanmıştı. İkinci film için de geçtiğimiz günlerde çekimlere ne zaman başlanacağının tarihi açıklanmıştı.
 
Birkaç saat önce de film ertelendi. Sebep sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Covid-19. Normalde vizyon tarihi 19 Mart 2021'di. Şu an için ise bir yayın tarihi yok, film süresiz bir tarihe ertelendi. Büyük ihtimalle çekimlere başlanıldığı zaman yayın tarihi tekrar açıklanacaktır.
 
Filmin çekimlerine ise 2021'in ilk aylarında başlanacağı açıklanmıştı. İkinci filmin yönetmenliğini Ben Wheatley, senaristliğini ise Amy Jump üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Film Serisi Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler