Tomb Raider'ın Devam Filminden Yeni Detaylar

13.02.2020 13:43 Gazali Çetinkaya

 
Mart 2018'de vizyona giren reboot Tomb Raider filminden sonra devamı da yolda ve filmden yeni detaylar paylaşıldı.
 
Geek Vibes Nation'ın haberine göre, filmin prodüksiyonuna Nisan ayında başlanacak ve çekimler İngiltere, Güney Afrika, Finlandiya ve Pekin'de gerçekleşecek.
 
İlk film, 2013'te çıkan Tomb Raider oyununu baz alıyordu. Devam filmi hem Rise of the Tomb Raider hem de Shadow of the Tomb Raider oyunlarını baz alacak. Devam filminin hikayesinde ayrıca doğaüstü unsurlara da yer verilecek.
 
Alicia Vikander'ın Lara Croft rolü ile başrolde olacağı filmin yönetmenliğini ise Ben Wheatley üstleniyor. Senaryo Amy Jump'a emanet. 
 
Tomb Raider'ın devam filmi 19 Mart 2021 tarihinde vizyona girecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 18 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler