Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

12.05.2020 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Vicarious Visions, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'yi PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.
 
4 Eylül'de çıkış yapacak.
 
Epic Games Store'da standart sürüm 288,00 TL ve deluxe sürüm 356,00 TL'den ön siparişe açıldı.
 
Deluxe sürüme Powell-Peralta'dan "The Ripper" kaykaycısı, Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen için retro kıyafetler ve Create-A-Skater modu için benzersiz retro içerik dahil olacak. Ön sipariş bonusu olarak The Warehouse demosuna erişim imkanı sunulacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tamamen yenilenmiş, sıfırdan hazırlanmış inanılmaz HD kalitede Tony Hawk's Pro Skater ve Tony Hawk's Pro Skater 2 oyunlarını tek bir destansı koleksiyonda oyna.
 
Şimdiye Kadar Yapılmış En Benzersiz Kaykay Oyunlarına Geri Dön
Efsanevi Tony Hawk ve profesyonel diğer kaykaycılar olarak kay. Dönem belirleyici oyun müziklerine sahip şarkıları dinle. Tony Hawk's Pro Skater serisinin benzersiz mekanikleriyle inanılmaz havalı kombolara imza at.

Tüm Orijinal Oyun Modları ve Daha Fazlası
Tüm orijinal modları oyna ve yerel 2 oyunculu modlarda başa baş mücadeleye gir. Geliştirilmiş Create-A-Park ve Create-A-Skater özellikleriyle tarzını ve yaratıcılığını göster. Çok oyunculu modlarda ve sıralamalarda dünyanın her yerinden oyunculara karşı yarış.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler