Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Switch Versiyonunun Sinyali Verildi

23.02.2021 11:48 Gazali Çetinkaya

Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2'nin yenilenmiş sürümlerini içeren Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, Switch'e gelecek gibi görünüyor.
 
Tony Hawk twitter hesabı, Crash Bandicoot 4: It's About Time'ın yeni platformlara geleceğini duyduğunu ve bundan dolayı biraz kıskançlık hissettiğini belirtti ve Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'yi ek platformlara getirmek için Crash Bandicoot ekibinden yardım istedi. Altına Nintendo Amerika tweet cevap atarak Crash'i bu konuda teşvik etti.
 
Crash Bandicoot 4: It's About Time Switch'in yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye de geliyor. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PC'de zaten mevcut ancak PlayStation 5 ile Xbox Series için yeni nesil sürüm de yolda olabilir. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler