Torchlight Serisinin Geliştiricisi Runic Games Kapatıldı

03.11.2017 23:07 Gazali Çetinkaya

   Perfect World Entertainment, Torchlight serisi ve Hob ile tanıdığımız Runic Games'i kapattı ve hero shooter Gigantic'in geliştiricisi Motiga'da da büyük çaplı işten çıkarmalar gerçekleştirdi.
 
   Yapılan açıklamada, Perfect World Runic Games oyunları oyuncular için erişilebilir olmaya devam edecek ve Gigantic de Motiga'da geri kalan geliştiriciler tarafından desteklenmeye devam edecek dedi.
 
   Runic Games'in patronu Marsh Lefler tarafından yapılan açıklama:
 
   17 geliştiriciden oluşan Runic Games'in açılmasından bu yana dokuz yıl geçti. Bizi destekleyen ve bizi başarılı kılan bir topluluğa sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bu destek sayesinde, dünyanın en iyi insanlarıyla tanışma ve çalışma fırsatımız oldu. Runic'teki ekibimiz üç başarılı oyun yayınladı ve o sürede pek çok değişiklik gördük; ekip üyeleri evlendi, çocukları doğdu ancak en önemlisi ise biz bir aile haline geldik.
 
   Runic'in açık olduğu son günün bugün olduğunu söylemekten üzgünüm. Burada odak noktamız aile ve onlara ev diyebilecekleri yeni bir yer bulmak. Eğer oyunlar içerisinde yer alıyorsanız ve sektördeki bazı en yetenekli insanları arıyorsanız jobs@runicgames.com adresine mail atın.
 
   Torchlight serisini sevenler için bazı yeni haberler gelecek. Ve tüm hayranlarımız için topluluk ve çok oyunculu servislerimiz stüdyonun ışıkları kapandıktan sonra dahi çalışmaya devam edecektir.

   İnanılmaz bir deneyim oldu. Runik'te aileme, birbirimizden uzak duramayacağımızı biliyorum ve sizi her hafta görmeyi özleyeceğim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler