Torchlight'ın Yapımcısı Yeni Oyununu Duyurdu: Hob

17.08.2015 22:58 Samet Konuksal


    Torchlight serisiyle beraber oldukça beğeni kazanan Runic Games'in yeni bir proje tanıtacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Runic Games, sitesinde 10 günlük bir PAX geri sayımıyla beraber Hob'un ilk tanıtımını yaptı.
 
    Hob'la beraber daha çok oyuncunun deneyim edeceği maceraya odaklanan Runic Games, oyunda farklı bir hikaye sunum tarzının bulunacağını belirtiyor. Açıklamalara göre Hob'da ne yazılı, ne de sesli bir hikaye sunumu olacak. Oyuncular oyunda ilerledikçe, oyun içi mekaniklerle beraber hikayeyi anlayacaklar. 
 
    Bu oyunla beraber Ico ve Shadow of the Colossus gibi yapımlardan esinlendiklerini belirten Runic Games'in başkanı Marsh Lefter, oyunu oynarken birçok kez şaşkınlığı hissedeceğimizi, kendimize "Neredeyim?" ya da "Ne oluyor?" gibi sorular soracağımızı belirtiyor. Yapımcı ekip Hob'un tam tanıtımını ay sonundaki PAX etkinliğinde yapacaklar. Şu an için yayınlanan ekran görüntülerine ve duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hob Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler