Total War Battles: Kingdom Haftaya PC ve Akıllı Telefonlar için Çıkıyor

18.03.2016 14:54 Alkan Adakaner

 
    Free-to-Play bir oyun olan Total War Battles: Kingdom'un 24 Mart'ta PC, iOS ve Android platformlarda piyasaya çıkacağı açıklandı. Oyun akıllı telefonlara çıkması sebebiyle kontroller de bazı noktalarda kolaylaştırılmış.
 
   Total War Battles: Kingdom'un Steam sayfasına baktığımızda oyunun betasını deneyenlerin pek de memnun olmadığını görüyoruz. Pek çok oyuncu oyunda yer alan mikro ödemelerin oyunu can sıkcı bir hale soktuğunu dile getiriyor.  
 
   Aşağıda oyunun videosunu bulabilirsiniz. Grafikler akıllı telefonlar için tasarlandığından PC oyuncuları için pek tatmin edici olmayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War Battles: Kingdom Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 9 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler