Total War Battles: Warhammer iOS ve Android için Duyuruldu

26.11.2020 17:47 Gazali Çetinkaya

 
Diablo Immortal geliştiricisi NetEase, gerçek zamanlı strateji oyunu Total War Battles: Warhammer'ı iOS ve Android cihazlar için duyurdu.
 
Çıkış tarihi henüz belli değil.

Kapalı betanın bu yılın sonlarında düzenlenmesi planlanıyor. Oyunun resmi sitesi (totalwarbattles.com/warhammer) üzerinden kayıt olabilirsiniz.
 
Total War Battles: Warhammer, klasik Warhammer masaüstü oyununu temel alıyor ve gizemli Warpstone adasında geçiyor. Fırsat ve tehlikenin eşit ölçüde bulunduğu bu adayı fethetmek ve Skaven'ın planlarını bozmak sizin ve emriniz altındaki efsanevi lordların elinde.
 
Warpstone adasına barış getirmenin tek bir yolu var o da en güçlü orduyu kurarak önünüze çıkan herkesi yok etmek. Tek başınıza savaşmak zorunda değilsiniz. Arkadaşlarınızla ittifak kurabilirsiniz. 
 
Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War Battles: Warhammer Platformlar: Mobil Geliştirici: NetEase Games Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler