Total War: Rome Remastered Oynanış Fragmanı

31.03.2021 09:59 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştiriciler Creative Assembly ile Feral Interactive, Total War: Rome Remastered için oynanış fragmanı yayınlandı. Remastered ile birlikte gelecek yeni özellikler ve bazı sahnelerin orijinal versiyonla karşılaştırması gösteriliyor.

Total War: Rome Remastered iyileştirilmiş görseller ve oynanış mekanikleri, 4K çözünürlük ve ultra geniş ekran desteği, iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü ve oyun içi kamera, 16 yeni oynanabilir ülke ve daha fazlasını sunacak.

29 Nisan'da Steam'de Windows, macOS ve Linux için çıkış yapacak. 175,00 TL'den ön siparişte. Total War: Rome'a sahip kullanıcılar için %50 indirim imkanı tanınıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler