Total War Serisi Yeni Nesilde Konsollara Gelebilir

30.03.2012 19:10 Samet Konuksal


     Önemli strateji serilerinden Total War, kiminin düşüncesine göre oynanış zorluğu yüzünden konsollara gelmiyor. Fakat aslında bu nesildeki konsollar, Total War oyunlarını kaldırabilecek hafızaya sahip değil. Creative Assembly'den Mike Simpson, konuyla ilgili açıklamada bulundu.
 
     Gelecek nesildeki konsolların Total War serisine uygun olabileceğini düşünen yönetmen, serinin konsollara şimdilik gelememesindeki tek nedenin teknik sebepler olduğunu dile getirdi. Mike Simpson, "Herkes aslında arayüzün veya oynanışın problem olacağını düşünüyor. Fakat ana sebep bu değil. Daha önce denedik ama Total War serisi, teknik açıdan şuanki konsollarla uyuşmuyor." açıklamasını yaptı.
 
     Her oyunuyla birlikte büyük işler başaran Total War serisi, yeni nesil konsollarla uyum sağlayabilecek mi, hep birlikte göreceğiz. Ancak her ne kadar ana sorun olmasa da, oynanış ve arayüz açısından sıkıntı çıkabileceği de ortada. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler