Total War: Three Kingdoms Duyuruldu

10.01.2018 20:09 Gazali Çetinkaya

 
   SEGA yeni Total War oyunu Total War: Three Kingdoms'ı resmi olarak duyurdu.
 

   Yıl MS 190. Çin kargaşa içinde.

   Han Hanedanlığı, çocuk imparatorun karşısında parçalanıp dağılıyor. Ancak, sembolik bir lider olan bu çocuk, tiran cenkbeyi Dong Zhuo’nun kuklasından başka bir şey değil. Zalim ve baskıcı bu rejimde Dong Zhuo güç kazanmaya devam ederken, imparatorluk ise kargaşaya sürükleniyor.

   Fakat umutlar henüz tükenmedi.

   Zorbalığın karşısında kardeşlik yemini etmiş üç kahraman, yaklaşmakta olan duruşmalar için destek toplar. Bu davranışlarından örnek alan ve fırsattan istifade eden Çin’in önde gelen ailelerinin cenkbeyleri, Dong Zhuo’nun acımasız hükmüne son vermek için kırılgan bir koalisyon kurar. Tiranın karşısında zafere ulaşabilecekler mi? Yoksa şahsi hırsları, zaten sallanmakta olan ittifaklarını parçalayıp onları üstünlük yarışına mı sokacak?

   Ortaklıklar ateş püskürüyor. Bağlılıklar taraf değiştiriyor. İhtilaf yangını yeni fırsatlar doğuruyor. Kesin olan tek bir şey var: Çin’in geleceğini kendi şampiyonları şekillendirecek.
 
   Total War: Three Kingdoms 2018 sonbaharda PC için çıkacak.

   Total War: Three Kingdoms'ın sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Three Kingdoms Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 7 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler