Total War: Three Kingdoms için A World Betrayed İndirilebilir İçeriği Duyuruldu

05.03.2020 18:49 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Three Kingdoms için A World Betrayed indirilebilir içeriğini duyurdu.

19 Mart'ta çıkacak. Steam'de %10 indirimle 32,40 TL'den ön siparişte.
 
İndirilebilir içerik hakkında:
 

A World Betrayed, Üç Krallık tarihinde ufuklar açan bir anı sahneliyor. Total War: THREE KINGDOMS’taki ikonik cenkbeylerinin çoğu vefat etti, böylece eşsiz bir fırsat yakalayan yeni cenkbeyi nesli kendi hanedanlarını kurmak için hamle yapmaya başladı.
 
A World Betrayed daha fazla ulus genişletmenin yanı sıra şunları da içeriyor:

Oyuncuların gözdeleri Lü Bu ve Sun Ce tarafından yönetilen iki yeni ulus
13 oynanabilir ulus
Yeni eşsiz savaş meydanı birimleri
Yeni ulus mekanikleri
Yeni hadiseler ve hikâye görevleri
Yeni efsanevi karakterler
Yeni hikâye hadiseleri
Tamamen yeni 194 CE başlangıç tarihi
 
Tüm oğullar babalarının gölgesinde doğar. Oğulların şahsiyetini belirleyen şey ise babalarının gölgelerinden nasıl çıktıklarıdır.

Yıl 194 CE. Durdurulmaz gibi görünen tiran Dong Zhuo öleli iki yıl oldu. Ancak, onu öldüren darbe düşman elinden değil, evlatlık oğlu Lü Bu’nun kılıcından geldi.

Dong Zhuo'nun ölümünden beri Lü Bu, ittifak arayışına çıktı ve etrafında bulduğu savaş lordlarıyla yakın ilişki kurdu. Babasının ölümünün intikamını almak için uzaklara giden Cao Cao'nun topraklarını ele geçirdikten sonra Cao Cao ve müttefiklerinden kaçıyor, bir yandan da muharebede rüşdünü ispatlamak ve Çin’in sözüm ona düşmanlarını yenmek için fırsat kolluyor.

Diğer tarafta ise güneyde Sun Ce kendi babası Sun Jian’ın yasını tutuyor. Babasının mirasını korumaya ant içen Sun Ce, Güneye doğru genişleme peşinde. Peki Sun Ce halkını koruyup babasının mirasına fazlasıyla layık olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Dünya tam bir kargaşaya sürüklenmiş vaziyetteyken, kahramanınız için bir yol çizmek ve yolunuza çıkan herkesi alt etmek sizin elinizde. 
 
Lü Bu
 
Efsanevi savaşçı Lü Bu muharebede korku saçıyor olabilir, ancak hükümdarlığın karmaşası karşısında aceleci davranıyor. Lü Bu’nun sefer başlangıcında oyuncular kendilerini Cao Cao’nun ana ordusuyla çarpışmaya saplanmış hâlde bulacaklar. Hayatta kalmak için Chen’e karşı savaşın ve bir sonraki kaçınılmaz karşılaşma için kuvvetlerinizi toparlayın. Bu DLC, Lü Bu ve ulusunun oynanabilir olduğu tek DLC’dir.
 
Eşsiz Ulus Mekanikleri:

İvme: Lü Bu’nun ulusu, Lü Bu’nun ulus lideri olarak düşmanları yenmesi etrafında birleşmektedir. Düşman karakterleri yenmek, çeşitli güçlü eylemler ve bonusları etkinleştiren ivme puanları sağlar.

En Büyük Savaşçı Paneli: Lü Bu’nun ulusu Üç Krallık döneminin efsanevi savaşçılarını içeren “En Büyük Savaşçılar” paneline erişebilmektedir. Bu efsanevi savaşçıları Lü Bu ile yenmek ulus için kalıcı bonusların kilidini açar. 
 
Eşsiz Hikâye Hadiseleri:

Cao Cao ile Lü Bu arasındaki tarihi çatışmayı tecrübe edin
Lü Bu’nun ittifak değişimi:
Liu Bei'ye katılacak mısınız ve sonrasında ona ihanet edecek misiniz?
Lü Bu’nun parçalanmış ulusu:
Generalleriniz size ihanet edecek mi? 
 
Lü Bu olarak oynarken iki yeni birime de erişebileceksiniz:

Kamp Yıkıcılar (çift elli kılıçlı piyade)
Uçan Atlılar (zırhlı baskın süvarileri) 
 
Sun Ce
 
Askeri general Sun Ce, seferinin başlangıcında, tıpkı babası Sun Jian gibi Yuan Shu'nun himayesindedir. Sun Ce’nin seferinde oyuncu, metbu hakkında karar vermek zorunda: Sun Ce sadık mı kalacak yoksa isyan mı edecek? Güneye doğru genişlemek ve ana vatanını fethetmek arzusunda olan Sun Ce’yi zorlu bir yolculuk bekliyor.
 
Eşsiz Ulus Mekanikleri:

Wu’nun Mirası:
Sun Ce’nin bir “hedefler” listesi var, bu amaçları gerçekleştirmek Sun Ce’nin ulusuna kalıcı bonuslar sunar. Bu amaçların arasında güneydeki toprakları fethetmek, yüksek seviyeli karakterleri saraya toplamak ve babasının cinayetinin öcünü almak gibi vazifeler yer alıyor.

Pervasız Şans:
Sun Ce’nin pervasız şansı, krallığını benzersiz bir hız ve kolaylıkla genişletebilmesini sağlar. Ancak, onu hayatta tutan şans sonsuza dek sürdürülemez. Şans sona ererse, Sun Ce ölür. Sun Ce’nin ölümü hedefleri gerçekleştirerek geciktirilebilir, belki de ölümden kaçınılabilir bile. 
 
Eşsiz Hikâye Hadiseleri:

Sun Ce’nin dizginlenemez hırsını ve pervasız şansını yöneterek Güneyi fethedin.
Sun Ce’nin Yan Baihu ve Yuan Shu ile olan çatışmasını tecrübe edin.
Rüşdünüzü ispatlayın, böylece Sun Jian’ın eski generalleri ulusunuza sürüler hâlinde katılacaktır. 
 
Sun Ce olarak oynarken iki yeni birime ve Sun Ce’nin babasının paralı askerlerine de erişebilirsiniz.

Kaplan Muhafızı (ağır mızraklı piyade)
Hizmetçi Muhafızı (orta kılıçlı süvari)
Paralı Okçular (hafif yaylı piyade)
Paralı Piyade (orta baltalı piyade)
Paralı Süvari (orta mızraklı süvari) 
 
Geri Dönen Kahramanlar

İki yeni ulusumuza ek olarak, A World Betrayed’de tamamen yeni bir başlangıç tarihi ve şu uluslar için tamamen yeni mücadeleler yer alıyor:
 
Cao Cao
Liu Bei
Yuan Shao
Yuan Shu
Liu Biao
Zhang Yan
Zheng Jiang
Gongsun Zan
Kong Rong
Ma Teng 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Three Kingdoms Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 7 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler