Total War: Warhammer 2'nin Yeni Ücretsiz DLC'si Kara Elf Lordu Ekleyecek

15.03.2021 09:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: WARHAMMER II'nin bir sonraki ücretsiz indirilebilir içeriğinin 18 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Kara elf ırkı için yeni efsanevi lord Beastlord Rakarth of Karond Kar'ı ekleyecek.
 
Beastlord Rakarth of Karond Kar, The Whip of Agony adlı bir kırbaca sahip ve bu kırbaç düşmanların korku ve dehşet saçmasını engelleyecek. Kuşandığı zırh ise yakınında canavar olduğunda savunma gücünü artıracak. Üç farklı bineği bulunuyor. Savaş arabası, mantikor ve siyah ejderha Bracchus.
 
Sega ve Creative Assembly ayrıca Total War: WARHAMMER II'ye son bir indirilebilir içerik güncellemesinin daha geleceğini doğruladı. Detaylar daha sonra açıklanacak.

Serinin yeni oyunu Total War: WARHAMMER III de yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler