Total War: Warhammer III, 2022'nin Başlarına Ertelendi

13.09.2021 21:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer III'ü daha önce planladığı 2021'in sonu çıkış tarihinden 2022'nin başlarına erteledi. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Ekip, gecikme hakkında şunları dile getirdi:
 
''Total War: Warhammer III'ün piyasaya sürülmeye bu kadar yakın olduğunu görmek inanılmaz hissettiriyor. Her ne kadar sonlara yaklaşsak da acele etmemekte fayda var. Biraz daha zaman kazanmak ve kaliteli bir ürün ortaya çıkarmak adına oyunun çıkışını 2022'ye erteleme kararı aldık.
 
Çok uzun süre beklemeyeceksiniz ve sizlere bu süreçte oyun hakkında yeni bilgiler sunmaya devam edeceğiz.''
 
Oyun hakkında
 
Total War: WARHAMMER üçlemesinin dehşet verici son oyunu geliyor. Kuvvetlerinizi toplayın ve dünyanın kaderinin belirleneceği, akıl almaz bir dehşet boyutu olan Kaos Diyarı'na adım atın. Ya iblislerinizi fethedin ya da onları komuta edin. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1142710/Total_War_WARHAMMER_III/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: WARHAMMER III Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler