Total War: Warhammer III, ilk Günden Xbox Game Pass'e Gelecek

05.11.2021 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer III'ün 17 Şubat 2022'de Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca ilk gün PC için Xbox Game Pass aracılığıyla da oyunculara sunulacak.
 
Total War: WARHAMMER üçlemesinin dehşet verici son oyunu geliyor. Kuvvetlerinizi toplayın ve dünyanın kaderinin belirleneceği, akıl almaz bir dehşet boyutu olan Kaos Diyarı'na adım atın. Ya iblislerinizi fethedin ya da onları komuta edin.
 
Dünyanın ve değersiz savaşlarının ötesinde düpedüz kötü büyüden oluşan bir boyut var: Kaos Diyarı.
 
İki dünyanın arasındaki sınırı iki güçlü krallık koruyor: Acımasız Kislev savaşçıları ve büyük Grand Cathay imparatorluğu.
 
Dünya derin bir uçurumun kıyısında. Yaklaşan çatışma herkesi içine çekecek. İblislerinizi fethedecek misiniz? Yoksa onları komuta mı edeceksiniz? 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1142710/Total_War_WARHAMMER_III/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: WARHAMMER III Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler