Touhou Genso Wanderer: FORESIGHT 18 Eylül'de PS4 ve Switch'e Geliyor

24.08.2024 12:34 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Phoenixx ve geliştirici Aqua Style, hayran oyunu zindan tarayıcı RPG Touhou Genso Wanderer: FORESIGHT'ı 18 Eylül'de PlayStation 4 ve Switch için yayınlayacaklarını duyurdu. İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekliyor.
 
Japonya'da oyunun fiyatı 4.950 yen olacak. Fiziksel bir sürüm de Japonya'da 28 Kasım'da Switch için piyasaya sürülecek. Standart sürüm için 5.500 yen ve sınırlı sürüm için 9.900 yen olacak. İkincisi özel bir kutu, orijinal film müziği ve gizli bir şey, bir sanat kitabı, ana görselin akrilik diorama standı ve iki kostüm indirilebilir içerik içeriyor.
 
Touhou Genso Wanderer: FORESIGHT ilk olarak 15 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
PlayStation 4 ve Switch versiyonlarına aşağıdaki özellikler eklenecek:
 
-Hakurei Tapınağı Yenileme Geliştirmeleri: Hakurei Tapınağı'ndaki gölü açarak, gölle ilgili belirli bir kişi araziyi ziyaret edecektir. Daha fazla yükseltme daha fazla özellik, etkinlik ve zindan açabilir.
 
-Reimu için Yeni Kostüm. Remiu'nun kostümleri yalnızca indirilebilir içerik olan “Kış Kostümü”nü değil, aynı zamanda konsol sürümüyle birlikte eklenecek olan yeni kostüm “Zarif Tapınak Kızı Kıyafeti”ni de içeriyor. 
 
-Popüler Boss'ların Özel Hareketleri Büyü Kartları Olarak Görünüyor. Popüler boss büyü kartı efektleri PC versiyonundan önemli ölçüde geliştirildi. Bu aktivasyon efektleri serideki en iyi görsellere sahip. Reimu artık boss büyü kartlarını kendisi de alıp kullanabiliyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 18 Dk önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler