TowerFall İçin Yeni Bir Ek Paket Geliyor

09.05.2015 19:08 Hakan Bozdemir

 
     11 Mart 2014 tarihinde piyasaya sürülmüş olan TowerFall Ascension için yeni bir ek paket açıklandı.
 
      "Dark World" adındaki bu yeni ek paket ile birlikte oyuncular yeni bir özellik olan Trigger Arrows'a sahip olacaklar. Bu özellik sayesinde mermiler uzaktan kumandalı mayınlar gibi kullanılabilecekler.
 
      Ayrıca ek paket beraberinde dört kişilik Dark World modunuda getiriyor. Bu modda takım arkadaşları birbirlerini tekrardan kaldırabiliyorlar ve her bölümün sonunda benzersiz bir bölüm sonu canavarı ile karşılaşıyorlar. Tabii bu modu isterseniz tek başınıza da oynayabiliyorsunuz.
 
     TowerFall Dark World ek paketinin 12 Mayıs tarihinde çıkacağı duyuruldu. Ayrıca oyunun PS Vita versiyonunun hala geliştirilme aşamasında olduğu da söylendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TowerFall: Ascension Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Matt Thorson Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler