Toy Soldiers HD, 21 Ekim'e Ertelendi

29.09.2021 19:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Accelerate Games ve geliştirici Signal Studios, Toy Soldiers HD'yi önceden planladığı 30 Eylül çıkış tarihinden 21 Ekim'e erteledi. Oyun, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyuncuların plastikten oyuncak askerleri kontrol ederek Birinci Dünya Savaşı atmosferinde tek oyunculu ve çok oyunculu modlarda savaştığı bir aksiyon ve strateji oyunu.

HD versiyon yeni içerikler, yüksek çözünürlükte grafikler, iyileştirilmiş kamera ve ses ve daha fazlasını sunuyor. 
 
Erteleme konusunda ekip şunları söyledi:
 
Oyunu ertelememizin sebebi, bazı küçük detayları geliştirmek ve skor tablolarının yanlış görüntülenmesi gibi birtakım sorunların mevcut olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle, mevcut sürümümüzü güncellemek ve geliştirmek adına oyunun çıkış tarihini 30 Eylül'den 21 Ekim tarihine erteledik.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1446160/Toy_Soldiers_HD/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toy Soldiers HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Signal Studios Dağıtıcısı: Accelerate Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler