Transformers: Fall of Cybertron Bugün Xbox One ve PlayStation 4 için Çıkıyor

09.08.2016 10:02 Gazali Çetinkaya

 
   2012 yılının Ağustos ayında PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapan Transformers: Fall of Cybertron sessiz sedasız PlayStation 4 ve Xbox One için de bugün itibarıyla çıkışını yapıyor. 
 
   Herhangi bir duyurusu yapılmadan çıkış yapan Transformers: Fall of Cybertron dün Avustralya'da oyunculara sunulmuştu. Bugün de tüm PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunuluyor. 
 
   Günümüz nesli konsollarına portu Fun Labs tarafından yapılan Transformers: Fall of Cybertron içerisinde “Multiplayer Havoc Pack” “Dinobot Destructor Pack” ve “Massive Fury Pack” eklentileriyle birlikte geliyor. Oyunun PlayStation 4 üzerinde 118,99 TL, Xbox One üzerinde ise 148,50 TL olduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: Fall of Cybertron Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Dk önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 36 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler