Transient Oynanış Fragmanı

31.10.2019 19:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Iceberg Interactive ve Conarium'un arkasındaki Türk geliştirici ekip Stormling Studios, yeni lovecraftian cyberpunk gerilim oyunu Transient için ilk oynanış fragmanını yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Uzak, kıyamet sonrası bir gelecekte geçen Transient'de insanlığın geri kalan nüfusu Domed City Providence adında dışarıdaki zor dünyada hayatta kalmak için kurulmuş kapalı bir kalede yaşamaktadır. Burada, insanlığın son sığınağında, ODIN adında kötü bir şöhrete sahip bilgisayar korsan grubunun üyesi olan Randolph Carter tesadüfen korkunç gerçeği bulur: kendi akıl sağlığını parçalayabilecek ve kendi varlığını sorgulatan bir gerçek.

- H.P. Lovecraft Cyberpunk ile buluşuyor. Bilinmeyen distopya dünyasına derinlemesine dalın ve aklınızı yitirmemeye çalışın. Değişimin kalıcı olduğu, gerçeğin geçici olduğu gizemli ortamları keşfedin.
- Neler olup bittiğini öğrenmek için gerçek ve yapay olarak yaratılmış dünyalar arasında geçiş yapın.
- Unreal Engine 4 ile yaratılmış grafikler.
- Sırlar ve easter egg'ler.
- Akıldan çıkmayacak ve atmosferik soundtrack.

 
2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transient Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler