Transistor'un Toplam Satışları 1 Milyonu Geçti

28.12.2015 23:17 Samet Konuksal


    Bastion'la beraber bağımsız geliştiricilerin yükselişine ön ayak olan yapımcıların arasında gelen Supergiant Games'in son çıkan oyunu Transistor'un satışlarıyla ilgili bilgiler paylaşıldı. Yapılan açıklamalara göre oyun, milyonluk barajı geride bıraktı.
 
    Çıkışından bu yana 1 milyondan fazla sattığı açıklanan Transistor'un bu durumu aslına bakarsanız tamamen bağımsız bir oyun için oldukça iyi bir seviyede. Herhangi bir firma ya da Kickstarter desteği olmadan 1 milyonluk satış yapımcıya büyük bir moral ve finansal kaynak olacaktır. 
 
    Firmanın ilk oyunu Bastion'ın 3 milyon sattığı geçtiğimiz sene açıklanmıştı. Ancak Bastion'ın satışları arasında Humble Bundle gibi toplu paket satışları da dahil edilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transistor Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 13 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler