Treyarch Yeni Call of Duty İçin Eleman Arıyor

05.12.2011 00:15 Samet Konuksal


     Treyarch'ın Call of Duty serisinin 9. oyununu yapacağı, daha önce birçok kez söylenti olarak karşımıza çıkmıştı. Bu söylentinin temellerini güçlendiren bir bilgiyle daha karşınızdayız. Treyarch, yeni Call of Duty için ilanı verdi.
 
     Gamerzines tarafından alınan raporlara göre Treyarch, yeni Call of Duty oyununun multiplayer tasarım ekibine bir yönetmen arıyor. Ayrıca verilen ilanda tek ihtiyaç bu değil. Treyarch, oyunun mekaniklerini, multiplayerdaki dengeleri ve oyunun genel sorunlarını test etmek için de bir ilan vermiş durumda.
 
     Sanırım böylelikle sıradaki Call of Duty'nin Treyarch'ın ellerinden geleceği durumu da epey güçlenmiş oluyor. Söylentilere göre sıradaki Call of Duty oyunu hikaye açısından Black Ops'u devam ettirecek. Bakalım resmi duyurular ne zaman gelecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler