Trials Fusion'ın Oyuncu İçeriklerine Cross-Platform Özelliği Geliyor

13.12.2015 00:49 Ömür Gencer


      Ubisoft'un başarılı platform-yarış oyunu Trials Fusion için yeni bir özellik duyuruldu. Geliştirici ekip RedLynx, Trials Fusion için hazırlanan tüm haritaların cross-platform olacağını açıkladı.
 
       Oyuncuların yaptığı haritaları birbiriyle paylaştığı Track Central, oyunun tüm sürümleri için aynı hale gelecek. Yani PlayStation 4 üzerinden yaptığınız bir haritayı Track Central üzerinden paylaştığınızda bu haritayı oyunun Xbox One gibi diğer sürümlerine sahip oyuncular indirebilecek.
 
       Belirtilene göre öncelikle, cross-platform özelliği geldikten sonra paylaşılan haritalar bu özelliğe sahip olacak. İlerleyen dönemlerde ise oyunun çıkışından bu yana paylaşılan haritaların hepsi oyunun tüm sürümleri için sunulacak. 

        Geliştirici ekip, her haritanın farklı platformlarda farklı performans değerleri gösterebileceğini belirtiyor. Yani bazı haritalar, farklı platformlarda farklı kare/saniye oranına sahip olabilecek. Sistem hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials Fusion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler