Trials Fusion'ın İlk DLC'si Ay Sonunda Çıkıyor

02.07.2014 20:03 Tunahan Başol


     Çıkışı üzerinden çok fazla süre geçmeyen Trials Fusion adına, Ubisoft'tan alıştığımız üzere farklı indirilebilir içeriklerin geleceği duyuruldu.
 
     Altı indirilebilir içerikten ilki olan Riders of the Rustlands, 10 farklı yarış alanı, 18 görev, yeni başarımlar ve tonlarca harita editörü içeriğiyle birlikte 29 Temmuz'da, 3.99£'e (Dolar bazındaki fiyat henüze belli değil) denk bir fiyat etkitekiyle çıkışını yapacak. Ayrıca 15.99£ vererek Season Pass alıp, Crater Hazmat Suit adındaki özel kıyafete de sahip olabilirsiniz.
 
     DLC haberine ek olarak oyunun geliştiricisi Redlynx, oyunu güncellemelerle destekleyeceğini ve turnuvalar gibi özelliklerin sene sonuna kadar ekleneceğini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials Fusion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler