Tron 3 Geliştiriliyor, Başrolde Jared Leto Var

09.07.2020 12:30 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1982 yılında yayınlanan ikinci filmi ise 2010 yılında yayınlanan popüler film serisi Tron'un üçüncü filmi geliştirme aşamasında.
 
Bir süredir söylentileri dolanan filmin yapımına sonunda başlanılıyor. Üçünü filmin ilk iki filmin bir devamı olacağı söylendi. Ayrıca filmin başrolünde de Jared Leto bulunacak. 2010 yılında yayınlanan filmin oyuncularının da bu film ile dönmesi bekleniyor. Son olarak da Disney'in yöneticilerinden Mitchell Lieb, Daft Punk'ın filmin müziklerini yapması için dönmesini istediğini söyledi.
 
2010 yılında yayınlanan film ortalama yorumlar almıştı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Michael Sheen, Bruce Boxleitner ve James Frain gibi isimler bulunuyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler