Troy Baker, GTA 6'da Ana Karakteri Seslendirmeyecek

08.04.2024 23:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Aralık 2023 tarihinde yayınlanan GTA fragmanı ile beraber büyük bir bekleyiş süreci başladı. Resmi tanıtım fragmanının ardından birçok komplo teorisi ortaya atıldı ve şu anda oyun hakkında çeşitli detaylar açığa çıkmaya devam ediyor. Açıklanan detaylara göre daha önce merak edilen bir sorunun cevabı ise yanıt buluyor.
 
Troy Baker, The Last of Us'taki Joel'i seslendirdi
 
 
 
Bildiğiniz üzere GTA 6 oyununda iki farklı karakter ön plana çıkıyor: Jason ve Lucia. Bu karakterler oyunda kilit rol oynuyor. İçerisinde bulunduğumuz süreçte Jason karakterini kimin seslendirdiği bir hayli merak ediliyor. Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan efsanevi seslendirme sanatçısı Troy Baker'ın ise bu karakteri seslendirmeyeceği doğrulanıyor.
 
Yakın zamanda gerçekleştirilen bir röportajda The Last of Us'taki Joel'i seslendirmesiyle tanınan Troy Baker, GTA 6'da Jason'ı seslendirdiği iddialarını netleştiriyor. Aralık ayında yayınlanan ve rekor kıran fragmanda Jason tek bir kelime söylüyor ve hayranlar, karakteri kimin seslendirdiğini bulmakta zorlanıyor. Birçok teorinin ardından seslendirmenin Baker olmadığı ve ilerleyen süreçte de GTA 6'da rol almayacağı belirtiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları -5 Sn önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 14 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 26 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler