Troy Online: Açık Beta Ağustos'ta Geliyor!

Karakter dizaynları oldukça hoş görünen oyun F2P olması ile bir çok oyuncuyu kendine çekecektir.
20.07.2011 16:28 Beril Sergün


      Uzun süredir Kapalı Beta'ları süren ve Açık Beta'sı heyecanla beklenen F2P Troy Online, 12 Ağustos günü Açık Beta ile kapılarını oyunculara açıyor.
 
     "Yaptığımız kapalı betalardan sonra oyunculardan olumlu eleştiriler aldık bu yüzden de artık açık beta ile kapılarımızı herkese açmayı düşünüyoruz. TROY Online bugüne kadar bir çok beta testinden geçti ve bağlantılar oldukça rahattı, bu yüzden içimiz rahat bir şekilde oyuncularımızı bekliyor olacağız. Bu Açık Beta'da sizi bekleyen yeniliklerde olacak, bunların başında tabiki içeriğin tamamının oyuna aktarılması var, onun yanında en yüksek seviyenin yükseltilmesi ve yeni görevler var."
 
     Beta, 12-19 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak, toplam 7 gün sürecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Troy Online Platformlar: PC Geliştirici: Alt1 Games Dağıtıcısı: Alt1 Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler