Troy Online PvP'yi Detaylandırıyor

-Eh?
06.08.2011 18:46 Beril Sergün


     Yapılan bir röportajda Troy Online'ın PvE'den çok PvP'ye yöneleceği söylendi. PvP ile ilgili ayrıntılar ise şöyle;
 
     "Troy Online'ın en önemli kısımlarından biri PvP, bu yüzden de PvP'ye çok önem ve özen gösteriyoruz. Level War adında bir sistemimiz var, bu sistem sayesinde PvP yapmak isteyen oyuncular kendi seviyelerine oldukça yakın oyuncularla PvP'ye girecekler ve böylece arada büyük bir Level farklı olmayacak. Oyun içinde ise 3 adet PvP modumuz var, bunlar; Castle War, Olympus War ve Chariot War. Castle War, ana PvP sistemimiz olacak ve bu modda kuşatma sistemi olacak. Olympus War ise Yunan ve Truvalılar arasında olmak yerine Tanrı'ları temsil eden kişiler arasında olacak. Her oyuncu inandığı Tanrı için savaşacak. The Chariot War ise hem yarışmak hem de dövüş ile bağlantılı. Bu mod Açık Beta'dan sonra gelecek.
 
     Troy Online bir MMORPG oyunu ancak bizim Troy Online'a MMOWG yani Massive Multiplayer Online War Game demeyi tercih ediyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Troy Online Platformlar: PC Geliştirici: Alt1 Games Dağıtıcısı: Alt1 Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler