Tüm Skywalker Saga Filmleri 4 Mayıs'ta Disney+'ta Yayınlanacak

27.04.2020 21:55 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney+'ın yayın hayatına başlamasından bu yana tüm Disney yapımları, bir süre sonra Disney+'ta da yayınlanıyor. Veya direkt olarak Disney+'ta yayınlanıyor. Şimdi de sıra Star Wars serisinde.
 
Star Wars Günü'ne (4 Mayıs) özel dokuz filmin hepsi Disney+'ta yayınlanacak. İlk filmi 1977 yılında vizyona giren filmin Skywalker Saga'nın son filmi geçtiğimiz yılın sonlarında vizyona girdi ve oldukça olumsuz eleştiriler aldı. Son film yani Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker da bu şekilde, beklenenden birkaç ay daha erken Disney+'ta yayınlanacak.
 
Disney+ ne yazık ki ülkemizde kullanılamıyor. Ne zaman kullanıma açılacağı da belli değil. Umuyoruz ki yakın zamanda Türkiye için de erişime açılır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler