Türk TV'lerinde Bir Oyun Reklamı Daha

15.05.2010 00:44 Ersin Kılıç


 
     Oldukça iddialı bir şekilde çıkışını yapmaya hazırlanan ve Sony'nin bu yıl içerisindeki en eğlenceli oyunlarından biri olan ModNation Racers'ın Türkçe tanıtım videosu Türkiye televizyon kanallarında yayınlanmaya başlıyor.
 
     Oyunun bu Türkçe reklam videoları yarından itibaren kanallarda dönmeye başlayacak. God of War 3 ile oldukça başarılı bir reklam kampanyası hazırlayan Sony Türkiye, aynı istikrar ile ModNation Racers tanıtımı ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Oyunun pist, araç ve karakter yaratma özelliklerininde vurgulandığı iki reklam filmi bulunuyor. Oyunun bu Türkçe reklam videolarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
ModNation Racers Türkçe Reklam 1 
ModNation Racers Türkçe Reklam 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler