Türk Yapımı Crisential Kickstarter'da Desteğinizi Bekliyor

08.06.2015 16:12 Tunahan Safdır


     Kendi oyununu yapma fikri her oyuncunun aklına gelmiştir. İşte bu fikri projeye döken iki arkadaş Cenk Açan ve Efe Burak 1,5 yıldır geliştirmekte oldukları Crisential ile Kickstarter'da yerlerini aldılar.
 
     Tek kişilik bir RPG oyunu olan Crisential gerçek zamanlı strateji ve hayatta kalma öğelerine sahip. Yapımcısının yaptığı açıklamalara göre, hedeflerine ulaştıkları takdirde PC platformunun yanına Mac ve Linux sürümü veya co-op multiplayer desteği gibi yeni özellikler de eklenebileceği belirtiliyor.
 
     Oyun hakkında daha detaylı açıklamayı bu adresten okuyabilir, Crisential'ın Kickstarter sayfasına ise bu adresten ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crisential Platformlar: PC Geliştirici: Whitefall Entertainment Dağıtıcısı: Whitefall Entertainment Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler