Türk Yapımı Tartarus Yeni Videosuyla Steam’deki Yerini Aldı

11.04.2017 17:19 Gazali Çetinkaya

 
 
   Türk yapımı birinci şahıs aksiyon oyunu TARTARUS, Greenlight aşamasını geçmeyi başardı ve oyun Steam üzerindeki yerini aldı. Geliştirici stüdyo Abyss Gameworks oyunun Steam'deki yerini alması şerefine yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   TARTARUS bu yaz PC ve Mac için çıkış yapacak. 
 

 
   Oyun hakkında :

   2230 yılında, Maden ve Araştırma Gemisi Tartarus (MRS TARTARUS 220478) Neptün yakınlarındayken güvenlik protokolünü hiç bir işaret vermeden aktifleştirir. Mürettebatın hayatta kalması için tek şansı köprüye ulaşarak tüm sistemleri gemi Neptün'e düşmeden önce yeniden başlatmaktır. Oyunu geminin maden operatörü Cooper olarak oynuyoruz. Kahramanımız mühendislik veya pilotaj eğitimi olmadan, yalnızca geminin sistem mühendisi ve aynı zaman da ikinci kaptanı Andrews'un yardımı ile hem kendisini hem de mürettebatı kurtarabilecek mi ?
 
   Oynanış hakkında :

   Tartarus birinci şahıs perspektifinden oynanan, aksiyon öğeleri ile harmanlanmış, karanlık ve ürpertici bir evren üzerine kuruludur. Cooper'ı yönlendirerek gemiyi "Terminal"ler vasıtası ile geri getirmeye çalışıyor ve bir anlamda "hack"liyoruz. Gemiyi hacklemek gerçekten zor. Kendine has işletim sistemi olan Terminal komutları ve kullanımı oldukça gerçekçi. Doğru yerde doğru komutu yazmalı veya gerektiğinde önce etrafınızı araştırarak size yardımcı olacak gerekli bilgiyi toplamalısınız. Tartarus ikonik bilim-kurgu filmlerindeki gibi Retro tarza sahiptir. 
 
   Özellikler :

-Birinci Şahıs Aksiyon
-Gerçekçi hikaye anlatımı, basit oynanış ve zengin mekanikler
-İleri seviye text tabanlı bulmacalar
-Retro-Futuristic Atmosfer 
 
   MİNİMUM:

İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10
İşlemci: Intel i5 4200H / 2.8 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
 
   ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10
İşlemci: Intel i7 4930k / 3.4 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tartarus Platformlar: PC Geliştirici: Abyss Gameworks Dağıtıcısı: Abyss Gameworks Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler