Türk Yapımı Tiestru'ya Yeşil Işık Yandı!

26.06.2014 14:46 Tunahan Başol


     Warlock Arts ismindeki Türk oyun geliştiricisinin geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Greenlight'ta biz oyunculara sunduğu Tiestro, bugün yeşil ışık yakılan 75 oyundan bir tanesi oldu. Daha önce yayınlanan demo ardından geri dönüşleri değerlendirip emeklerini ortaya koyan geliştiricilere satış aşamasında başarılar diliyoruz!
 
"Tiestru Steam'de Yeşil Işığı gördü. Yapım sürecinde desteği olan ve bizi destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yaklaşık 1 sene önce çıkardığımız demo'nun üzerine gelen yorumların hepsini inceleyip elimizden geleni yaparak oyunumuzu en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştık. Oyunumuzda İngilizce ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır, ülkemizden aldığımız bunca destekten sonra Türkçe dil desteğini koymak boynumuzun borcu olmuştur. Oyunumuzu oynarken herkesin keyifli vakit geçirmesini dileriz!"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiestru Platformlar: PC Geliştirici: Warlock Arts Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler