Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı

21.03.2020 20:31 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde PlayStation Store'da Mega Mart indirimlerini başlattı ve Borderlands 3, Resident Evil 2, GTA V ve Monster Hunter World dahil olmak üzere çok sayıda oyun indirime girdi fakat ne yazık ki bu indirimlerden biz yararlanamıyoruz.
 
İndirimler, TR PlayStation Store dışında dünyanın diğer bütün bölgelerinde mevcut.
 
Bununla birlikte TR PlayStation Store'da tüm indirimler ve indirimler sekmesi de kaldırılmış. Şu anda mağaza üzerinde indirimli oyun bulmak neredeyse imkansız. Benim bulabildiğim bir tek Call of Duty: Modern Warfare oldu o da zaten 469,00 TL yerine 304,85 TL.
 
Mağaza yaklaşık dört gündür bu durumda ve PlayStation Türkiye'den henüz konu hakkında bir açıklama gelmiş değil. PlayStation Türkiye'ye ulaştığını belirten bazı kullanıcılar, durumun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı şeklinde cevaplar aldığını söylüyor.
 
Çok büyük ihtimalle geçici bir durum fakat özellikle virüs sebebiyle insanların tüm zamanını evde geçirdiği bu dönemde bunun yaşanması pek kabul edilebilir bir şey değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 670 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler