Türkiye’nin İlk Espor Merkezi: Nonstop Zula E-Spor Açıldı

11.01.2019 17:16 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye'nin ilk elektronik spor merkezi olma özelliği taşıyan Nonstop Zula E-Spor Merkezi, InGame Group tarafından Demirören İstiklal’de hizmete açıldı.
 
     Türkiye’de ilk olan “Nonstop Zula Espor Merkezi”, InGame Group tarafından açıldı. Elekronik spor profesyonellerinin ve elektronik spor alanında kendini geliştirmek isteyen tüm gençlerin, Zula tutkunlarının, kısaca Türk esporunun yeni adresi olacak Nonstop Zula Espor Merkezi, esporun bugününe ve geleceğine yönelik tüm unsurları tek bir çatı altında buluşturuyor. Demirören İstiklal’de yapılan açılışa, InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp, InGame Group Üst Yöneticisi Alpay Alptekin ve Türkiye E-Spor Federasyonu yetkilileri katıldı.
 
 
     AA muhabirine açıklamalarda bulunan Genco Alp, açılış sebebiyle çok heyecanlı ve gururlu olduklarını söyledi. Alp, ülkemizde espor ekosisteminin gelişimine verdikleri desteğin devam edeceğini, bu doğrultuda InGame Group olarak 2019 yılında espor alanında toplamda 10 milyon TL yatırım yapmayı planladıklarını belirten InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp, Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve milli oyunu Zula’nın henüz fikir aşamasındayken hayal ettikleri bu projeyi hayata geçirmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Alp, tamamıyla Türkiye’de, Türk mühendisler ve tasarımcılar tarafından geliştirilen Zula’nın başarısında bugün Türkiye’de ve dünyada 21 milyondan fazla oyuncunun da katkısı olduğunu belirtti. Nonstop Zula Espor Merkezi’nin espora ilgi duyan gençlerin yeni merkezi olacağını belirten Alp, aynı zamanda dünya genelinde espor ekosistemine ilham vereceğini söyledi. Ülkemiz turizmi için de merkezin önemli bir kilometretaşı olduğuna değinen Alp, gelecekte espor turizminin daha da yaygınlaşacağını sözlerine ekledi.
 
     Demirören İstiklal tarafından desteklenen Nonstop Zula Espor Merkezi sponsorları arasında Vestel, Casper, Paycell, Pepsi yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler