Turtle Rock, Evolve'u Artık Desteklemeyeceğini Bildirdi

26.10.2016 08:11 Gazali Çetinkaya

 
   Left 4 Dead serisini ortaya çıkaran ve 2015 yılının şubat ayında yeni oyunları Evolve ile çıkagelen Turtle Rock twitter ile resmi siteleri üzerinden yaptığı duyuruyla Evolve hayranlarına kötü bir haber verdi.
 
   Turtle Rock ilk olarak twitter'dan yaptığı duyuruyla Evolve üzerindeki çalışmalarının artık sona erdiğini açıkladı. 
 
   "To our fans and & followers -- we are sad to announce that today our work on @EvolveGame ends."
 
   Geliştirici ekip ardından resmi siteleri üzerinden bir yazı paylaştı. Bu yazıda da kendi oyunlarını arkada bırakmanın ne kadar zor olduğunu belirten Turtle Rock, Evolve'u desteklemeyeceğini bildirmesiyle birlikte oyunun ücretsiz sürümü Stage 2'nin de ne yazık ki konsollara gelmeyeceğini açıkladı.
 
   Bu açıklamanın Turtle Rock tarafından yapılan bir veda olmadığını da söyleyen geliştirici ekip başka bir zamanda ve başka bir dünya görüşmek üzere diye de belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler