Twelve Minutes, Aralık Ayında PS4, PS5 ve Switch'e Geliyor

24.11.2021 23:40 Umut Tandoğan

 
 
İnteraktif gerilim oyunu Twelve Minutes, 7 Aralık 2021'de PS4 ve PS5'e, 21 Aralık 2021'de ise Nintendo Switch'e geliyor.
 
Twelve Minutes, bu yılki en İyi Indie Game aday gösterildi.
 
Bağımsız bir oyun olarak gösterilse de, Twelve Minutes , James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe gibi önde gelen ekran oyuncularını içeriyor. Ana karakteri James McAvoy seslendiriyor, Ridley oyuncu karakterin karısı ve Dafoe eve davetsiz misafiri oynuyor.
 
Twelve Minutes bu yılın başlarında PC ve Xbox konsollarında çok olumlu tepkiler aldı. İlk olarak Temmuz 2021'de Tribeca Film Festivali'nin oyun spotu sırasında yayınlandı.  
 
Twelve Minutes'te oyuncular karısıyla romantik bir akşam geçirmeye çalışan fakat saldırıya uğrayan ve bunu sürekli yaşamak zorunda olan bir adamın kontrolünü üstlenecek. Amacınız zaman döngüsünü kıracak yolu bulmak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twelve Minutes Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Luis Antonio Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 21 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 41 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler