Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu

15.06.2024 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk etapta oyun içerikli canlı yayınların gösterildiği bir platform olarak karşımıza çıkan Twitch, şu anda farklı bir yöne doğru evrildi. Twitch platformu için yepyeni özelliklerin yolda olduğu bu süreçte geçtiğimiz günlerde Twitch CEO'sunun gelecek yenilikleri gösterdiği telefon ekranında çıkanlar viral hale geldi. Sosyal medyada oldukça fazla konuşulan konular arasında bu durum yer aldı.
 
Dan Clancy'nin takip ettiği kişiler dikkatleri üzerine çekti
 
 
 
Twitch CEO'su Dan Clancy, bir canlı yayın esnasında platforma gelecek olan yeni özellikleri göstermek için telefonunun ekranını açtı. Bu yayınla beraber TikTok benzeri bir özelliğin ilerleyen süreçte sisteme dahil olacağını görebildik ve daha çok farklı yayıncılardan kesitlerin bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
 
Ekranda gezinmeye başlayan ve farklı özellikleri ön plana çıkarmaya çalışan Clancy'nin ekranı genel olarak kadın yayıncılardan oluşuyor ve bu da izleyenlerin dikkatini çekiyor. Bu görüntülere aşağıdan ulaşabilir ve Twitch platformunun nasıl bir yapıya kavuşacağını görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 4 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 4 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 5 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler